Filmografie

29. června 2008 v 20:48 |  Oralndo Bloom
Filmografie:
2007Piráti z Karibiku - Na konci světa ...Will Turner
2006Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže ...Will Turner
2006Armenian Genocide ...Auguste Berneau
2005Elizabethtown ...Drew Baylor
2005Království nebeské ...Balian de Ibelin
2004Trója ...Paris
2004Ztracený ráj ...Shy
2004Calcium Kid ...Jimmy Connelly
2003Piráti z Karibiku - Prokletí Černé Perly ...Will Turner
2003Ned Kelly ...Joseph Byrne
2003Pán prstenů: Návrat krále ...Legolas
2002Pán prstenů: Dvě věže ...Legolas Greenleaf
2002Lord of the Piercing ...Legolas
2001Černý jestřáb sestřelen ...Blackburn
2001Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále ...sám sebe
2001Pán prstenů: Společenstvo prstenu ...Legolas Greenleaf
1997Wilde ...Rent Boy
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama